Expune-ti mobila in cadrul targului cu vanzare Mobila Expo 2018!

Expune la Mobila Expo 2018

Expune la Mobila Expo 2018

960 720 Asociatia Clubul Roman de Mobila

Producatorii romani de mobila sunt asteptati sa-si expuna si sa isi vanda produsele in cadrul celei de-a 4-a editii a MOBILA EXPO, care va avea loc in Centrul Expozitional ROMEXPO, in perioada 8 – 11 martie 2018.

Mobila Expo se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale Romexpo, inaugurate in 2017 – Pavilionul B1.

Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze direct de la companiile producatoare, la preturi avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuintei sau biroului.

La MOBILA EXPO 2018, producatorii de mobila vor expune piese de mobilier si accesorii inovative in stiluri variate, de la clasic, modern, la industrial.

DE CE SA FITI EXPOZANTI LA MOBILA EXPO? 

  • Veti intensifica vanzarile produselor si serviciile pe care le oferiti, intr-un timp foarte scurt
  • Veti creste vizibilitatea si notorietatea brandului companiei dumneavoastra si ale produselor pe care le concepeti si realizati
  • Discount-urile, promotiile si ofertele speciale cu care veniti in intampinarea publicului vizitator vor fi promovate in avans prin:
  • Newslettere speciale trimise celor 58.000 de abonati
  • Alte instrumente de marketing si PR: comunicatele de presa cu informatii generale despre eveniment, realizate si distribuite de echipa ROMEXPO, catalogul de eveniment, articole despre manifestare, difuzate de partenerii media, pagina de Facebook a evenimentului
  • Distributia materialelor dumneavoastra de marketing de produs sau corporate: brosuri, flyere, cataloage, catre publicul vizitator al evenimentelor ROMEXPO care preced MOBILA EXPO.
  • Veti avea parte de un numar de vizitatori mare, fiind vorba de clientii dumneavoastra sau de potentiali clienti care cauta cel mai bun raport calitate/pret pentru piese de mobilier si obiecte de design interior pentru casa si birou.
  • Beneficiati de un concept total de la A la Z, MOBILA EXPO avand o tematica parte a conceptelor evenimentelor (expozitii, saloane, targuri) care se desfasoara in aceeasi perioada, 23-26 martie 2017, in spatiile Romexpo: CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati si Targul de Produse Traditionale.

In perioada 23-26 martie 2017, in Centrul Expozitional Romexpo au avut loc 6 evenimente expozitionale adresate in primul rand specialistilor, dar si publicului larg. Pe o suprafata expozitionala de 18.000 mp, au expus 480 firme, din 21 de tari. In perioada celor 4 zile, 20.000 de persoane au vizitat targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romenvirotec, Romtherm, Mobila Expo, Antique Market si Expo Flowers & Garden.

Pentru inscrierea la MOBILA EXPO 2018, va rugam urmariti si completati formularele de participare pe care le gasiti aici